Meghímzett fotók - Időnekem

Meghímzett fotók

Sokféle célja lehet, ha az alkotást beemeljük az életünkbe. Válhat örömforrássá, játékos élménnyé, amivel megfűszerezzük a mindennapjainkat, csak ne akarjuk, hogy tökéletes legyen. Az ilyen típusú alkotást a cselekvés kedvéjért végezzük, hogy töltődjünk általa. Meggyőződésem, hogy mindenkinek meg kell találnia, azt a kifejezési módot, ami a leközelebb áll hozzá.

Jómagam számtalan alkotási formát kipróbáltam: jelenleg festek és fekete-fehér képeket hímzek meg. A fotókhoz való vonzódásom nagyon régre nyúlik vissza. Gyermeként mindig is csodáltam, amikor édesapám fotózott és gyűjtötte a régi fényképezőgépeket. Pár éve jómagam is vettem egyet, és laikus fotósként sok örömet ad számomra.

Ismert régi fotók meghímzése kósza ötlet volt csupán és valami nagyon jó dolog sült ki belőle. Sziszifuszi munka, de teljesen bele tudok feledkezni. Elárulom nektek, hogy nem is tudtam hímezni, de ez csöppet sem zavart abban, hogy belefogjak. Felvetődött bennem az ötlet és rögtön azon morfondíroztam, hogy miként tudom megvalósítani.

Munkáim