Miért pont Időnekem? - Időnekem

Miért pont Időnekem?

Egész hétvégén a Stúdió csinosításán dolgoztunk, számunkra ez az egész egy nagy izgalmas kreatív kihívás. Fogunk nektek készíteni egy „óriás” képes összefoglalót is az Időnekemről, de addig is néhány gondolat, hogy:
Miért „Időnekem” a Stúdió neve?

Mindannyian zsonglőrködünk az időnkkel, mi nők különösen, szinte elveszünk a tevékenységeinkben, és számos dologban kell helytállnunk. Szükségünk van magunkra szánt minőségi időre, amikor kisimulunk, hogy utána újra belevethessük magunkat a feladatainkba.

Az Időnekem téged vár, ha nőként nehezen teremtesz időt önmagadra, ha a saját céljaid, álmaid háttérbe kerülnek a mindennapokban, ha szükséged lenne magadra szánt időre, hogy visszatalálj önmagadhoz, és ha szeretnél fejlődni, kiteljesedni a kreativitás által.

Szóval téged vár az Időnekem, ha nyitott vagy rá, hogy felfedezd nem csak önmagad, hanem a kreatív oldalad is. Az Időnekem egy közösség, ahol nem csak te vagy kíváncsi ránk, hanem mi is kíváncsiak vagyunk rád.

Néhány kép nektek az Időnekemről. Mindent úgy alakítottunk, hogy egy kis „béke szigetét” hozzunk létre nektek, ahol minden kreativitásra ösztönöz: