Egy vágy ami bennünk él - Időnekem

Egy vágy ami bennünk él

Kibontakozni, kiteljesedni, virágba borulni, szép szavak……de, hogyan?

Mi nők, bárhány évesek legyünk is, bármilyen életállapotba éljünk is, bármilyen utat járjunk is az életünkben vágyunk arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki önmagunkból. Ez a vágy bennünk él kislánykorunk óta, amióta öntudatunkra ébredtünk és velünk marad életünk végéig.

Legyünk bár sokgyermekes anyuka, aki leginkább ebben a szerepében akar kiteljesedni, vagy család és karrier között zsonglőrködő dolgozó nő, vagy egyedülálló aki látszólag minden erejét önmaga önmegvalósítására fordíthatja. És akkor még nem is beszéltünk az egyéb női szerepeinkről feleség, testvér, barátnő, stb.

Mi nők különböző utakat járunk, más-más kihívásoknak kell megfelelnünk, de a vágy, hogy kibontakozzunk, mindannyiunkban benne él, mozgat és hajt tovább.

És ehhez ott rejlik a tudás is bennünk, illetve egy kép, hogy mi is jelentene számunkra virágba borulni, kiteljesedni: élettapasztalatainkból, otthonról hozott mintákból, innen-onnan sugallt ideálokból.

Mint minden út, persze ez sem egyenes. Formálódni, alakulni, kibontakozni, a lehető legjobban megközelítve a bennünk élő vágyott képet, nem megy egyszerűen az egyik napról a másikra. Néha elbizonytalanodunk, elfogy a lendület, elhomályosodik a cél. Valójában ez egy élethosszig tartó „belső munka”, vagyis önismeret.

Nos, az Időnekem leginkább ezért jött létre, hogy teret adjon nőknek önmaguk kibontakoztatásához a kreatív önismeret által. Augusztusban ez utóbbival kapcsolatban leginkább a kreatív motivációról fogunk nektek írni inspiráló gondolatokat.

Alkoss, itt az idő!

Mikor, ha nem most?!